لیست قیمت دستگاههای برش و حکاکی لیزری
  1394/12/02 

سبد گسترده محصولات برش و حکاکی لیزری شرکت کریستال ساین دارای قابلیت و مشخصات تخصصی متفاوتی نسبت به یکدیگر می باشند که نمیتوان لیست قیمت مشخصی برای دستگاه خاصی مشخص نمود در این خصوص می توانید با واحد فروش و کارشناسان این بخش مشاوره نمایید و با توجه به نیاز و توانایی دستگاه خاصی قیمتی دقیق تر از مشاوران ما دریافت نمایید . 

برای کسی اطلاعات بیشتر روی این لینک کلیک کنید.

آموزش طریقه نصب لیزر تیوب
  1394/12/22 

نحوه نصب تیوپ لیزر

قبل از نصب تیوپ لیزر حتما پلمپ سر تیوپ برداشته شود.

برای اتصال سیم HV (منبع تغذیه لیزر) به تیوپ از سر سیم های ارائه شده در داخل بسته بندی محصول استفاده نمایید و از بستن مستقیم سیم ها به پیج های دو سر تیوپ اجتناب نمایید تا به HV دستگاه شما آسیبی وارد نشود.

در هنگام بستن تیوپ به محل خود در داخل دستگاه حتما به دور تیوپ و مابین شیشه و نگهدارنده از اسفنج موجود در بسته بندی محصول و یا اسفنج های مشابه استفاده نمایید. نکته حائز اهمیت در این مساله عدم وجود فشار بر روی شیشه تیوپ بعد از نصب می باشد پس تیوپ را به گونه ای در جای خود محکم نمایید که علاوه بر استحکام و نبود لرزه، تیوپ لیزر نیز در فشار نباشد و مابین اسفنج های حلقه شده به دور تیوپ به نرمی قرار گرفته باشد.

جهت ورودی و خروجی آب در تیوپ لیزر، بسیار مهم بوده و در طول عمر تیوپ لیزر شما بسیار تاثیرگذار خواهد بود، لذا شلنگ های آب ورودی و خروجی تیوپ لیزر را همواره مطابق راهنما نصب نمایید:

به جهت نصب تیوپ لیزر دقت نمایید ورودی آب حتما باید به سمت پایین و خروجی آب تیوپ لیزر حتما باید به سمت بالا باشد، این کار برای خارج کردن حباب های هوا در زمان آبگیری تیوپ می باشد.

ابتدا تیوپ لیزر را به صورت زاویه دار نصب نمایید تا حباب های آب همواره بتوانند از تیوپ خارج شده و در داخل تیوپ به دام نیفتند. وجود حباب در داخل مجرای آب تیوپ لیزر به دلیل ایجاد مرکز تجمع حرارتی باعث شکستگی و ترک برداشتن شیشه در آن نقطه خواهد شد بعدا سر جای خود بر روی پایه ها نصب نمایید .

سیم های HV (منبع تغذیه لیزر) را مطابق راهنما ی نصب هر مدل تیوپ نصب نمایید، سیم قرمز و ضخیم HV را به انتهای تیوپ و سیم مشکی و نازک را به سمت خروجی نور لیزر نصب نمایید، توجه کنید که راه اندازی دستگاه بدون اتصال صحیح این سیم ها باعث آسیب دیدگی HV و قطعات الکترونیکی جانبی دستگاه خواهد شد.

پس از نصب سیم ها بر روی سیم قرمز و انتهای تیوپ، پوشش لاستیکی موجود در بسته بندی تیوپ لیزر را قرار دهید تا از نشت الکتریکی به بدنه دستگاه و آسیب دیدگی های احتمالی جلوگیری شود.

 توجه : HV به معنی های ولتاژ یا همان پاور دستگاه لیزر می باشد.

آموزش نگهداری لیزر تیوب
  1394/12/22 

نگهداری تیوپ لیزر

دمای کاری آب خنک کننده چیلر باید مابین 18 الی 24 درجه سانتیگراد باشد.

لنز خروجی نور تیوپ لیزر را در دوره های یک ماهه (و یا بسته به میزان کار در دوره های کوتاه تر) به وسیله پنبه یا گوش پاکون و الکل خالص و یا محصول پاک کننده لنز به صورت مارپیچ از داخل به سمت خارج تمیز نمایید.

در زمان تمیز کردن لنز سعی نمایید حداقل فشار ممکن، به لنز وارد شود تا باعث خراشیدگی لنز نگردد.

میزان ساعت کارکرد تیوپ در طول 24 ساعت محدود نبوده و به میزان نیاز قابل استفاده می باشد.

در هنگام کالیبراسیون دستگاه، از قراردادن هرگونه جسم خارجی در فاصله کمتر از 10 سانتیمتری خروجی نور تیوپ لیزر جدا اجتناب گردد.

آلودگی شیشه های بیرونی تیوپ لیزر تاثیری بر روی عملکرد آن نخواهد داشت فقط ضریب شکستگی در اثر جمع شدن الکتریسته ساکن بران افزایش می یابد.

جهت نگهداری صحیح  تیوپ لیزر اب مخزن چیلر را هر سه ماه یک بار با اب مقطر تعویض نمایید تا داخل تیوپ جرم نگیرد چون رسوبات و جرم ها باعث افت قدرت خواهند شد.

سیم قرمز رنگ متصل به ته تیوپ را با پوشش مخصوص خود تیوپ عایق بندی نمایید تا از جرقه زندن به بدنه دستگاه جلوگیری گردد.

 

 

 

واژه لیزر چیست
  1394/12/22 

واژه لیزر       «Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation»

به معنی «تقویت نور به روش گسیل القایی تابش» است. لیزر ابزاری است که نوررا به صورت پرتوهای موازی بسیار باریکی که طول موج مشخصی دارند ساطع می‌کنند.

این دستگاه از ماده‌ای جمع کننده یا فعال کننده نور تشکیل شده که درون محفظه تشدید نور قرار دارد.

این ماده پرتو نور را که به وسیله یک منبع انرژی بیرونی (از نوع الکتریسیته یا نور) به وجود آمده، تقویت می‌کند.

نخستین بار طرح اولیه لیزر (میزر) را انیشتن داد. کار لیزر به این گونه‌است که با تابش یک فوتونبه یک ذره (اتم یا مولکول یا یون) برانگیخته، یک فوتون دیگر نیز آزاد می‌شود که این دو فوتون با هم، هم فرکانس هستند. با ادامه این روند شمار فوتون‌ها افزایش می‌یابد که می‌توانند باریکه‌ای از فوتون‌ها را به وجود بیاورند.لیزر این نور شگفت از نظر ماهیت هیچ تفاوتی با نور عادی ندارد و خواص فیزیکی لیزر، آن را از نورهای ایجاد شده از دیگر منابع متمایز می‌سازد. از نخستین روزهای تکنولوژی لیزر، به خواص ویژه آن پی برده شد. و ما بطور گزینشی به این خواص از ماهیت فرآیند لیزر می‌پردازیم که خود این خواص بستری عظیم برای کاربردهای وسیع این پدیده در علوم گوناگون به ویژه صنعت و پزشکی ایجاد کرده‌است. پیشرفت دانش بدون تکنولوژی لیزر امکان پذیر نیست.

پروفسور علی جوان مخترع لیزر CO2 می باشند.

کاربرد لیزر در طلا سازی
  1394/12/22 

درج مارک و نقش بر روی طلا 

یکی از مراحل تولید یک قطعه طلا درج استاندارد، نام و یا مارک تولید کننده بر روی آن است. روش های کوبی یا سمبه ای که در گذشته برای این کار استفاده می شد مشکلاتی را به دنبال داشتند :

عدم یکنواختی مارک و نا خوانایی نوشته و یا طرح

نا ممکن بودن ایجاد مارک های بسیار ریز و نقوش خاص

محدودیت در انتخاب محل مارک زدن و رنگ ان 

وارد آمدن نیرو به کار و امکان تغییر شکل یا تخریب و دفورمگی محل ضرب

با  معرفی تکنولوژی لیزر به بخش صنعت، استفاده از این تکنولوژی در طلا سازی جایگاه مهمی را به خود اختصاص داد . نسل اول لیزرهایی که در این صنعت برای عملیاتی چون حکاکی ، برش به خدمت گرفته شد لیزر هایی با لامپ مولد لیزر گازی بودند که در سال 1961 توسط پروفسور علی جوان اختراع گشت امروزه این لیزر ها با نام لیزر لامپی در بازار شناخته شدند .این لیزر ها عموما برای برش و جوشکاری در ابعاد صنعتی به کار میروند و لامپ آن ها نیز عموما لامپ CO2 است.

به سرعت لیزر ها کاربرد بسیار زیادی در صنعت پیدا کردند، اما استفاده از این لیزر های در صنعت زرگری از لحاظ کیفیت مشکلاتی را نیز به دنبال داشتند:

عدم یکنواختی سطح لیزر شده از نظر کیفیت و رنگ

عمر کم لامپ های مولد لیزر حدود 2000 ساعت

نا خوانا بودن مارک های کوچک

مصرف بالا و راندمان کم این لیزر ها ( راندمان 10%)

بزرگ و حجیم بودن تجهیزات و رزونیتور مولد لیزر (افزایش توان موجب افزایش سایز مولد لیزر میشود)

ظرافت کم در طرح حکاکی شده و پراش زیاد پرتو لیزر و مانور پذیری پایین از معایب تکنوزی ابتدایی لیزر ها بود.

 

با توجه به ضعف هایی که در لیزر گازی وجود داشت نسل بعدی لیزر که لیزر با مولد جامد نام دارد وارد بازار شد . این لیزر ها در بازار به نام فایبر مارکینگ لیزر Fiber lasr که یکی از انواع لیزر شناخته شده اند و اساس کار آن ها تولید لیزر به کمک یک کریستال مرکزی و دیودهای جانبی آن است . این نسل لیزر برتری هایی به لیزر های نسل پیشین دارد :

توانایی حکاکی در ابعاد بسیار کوچک

تولید پرتو لیزر با نقطه اثر mm0.02 و در نتیجه امکان حکاکی بسیار ظریف

کیفیت سطح حکاکی شده یکنواخت و دقیق

قدرت و سرعت بسیار بالاتر از نسل قبل 

کمترین پرت پرتو اشعه لیزر 

حجم بسیار کوچک ) این لیزر ها برای افزایش توان نیازی به حجیم تر شدن ندارند و ابعاد آنها بسیار کوچکتر از مولد لیزر گازی با توان مشابه است(

عمر بسیار زیاد مولد لیزر بیش از 100000 ساعت

تولید طول موج لیزر 1064 نانومتر که مناسب برای حکاکی بر روی فلزات ، برش و... است

امکان استفاده در صنعت قالب سازی برای تولید قالب های ریخته گری دقیق

مانور پذیری بالا در عملیات حکاکی و همچنین قابلیت برش ورق طلا تا 1 میلی متر 

هرچند از نظر اقتصادی قیمت اولیه خرید لیزر های نوع جامد لیزرهای فایبر بالا تر است اما با در نظر گرفتن عمر چندین برابر مولد لیزر آن ها در مقابل عمر کم لامپ مولد لیزر های گازی (CO2) و برتری کیفیت، سرعت و قدرت و دقت آن ها ، محاسبات و تجربیات صرفه اقتصادی را در استفاده از لیزر های نسل جدید یعنی نوع فایبر لیزر خواهد یافت . به همین دلیل رفته رفته در صنعت مولد های گازی  لیزر های حکاکی جای خود را به لیزر های دیدودی داده اند و از لیزر های گازی جهت استفاده های پزشکی و یا صنعتی ( برش و جوشکاری ) استفاده می شود.

در صورت نیاز به خرید یا کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در تماس باشید 

 


نظرات کاربران
ارسال نظر
Top